Vacature Mechanical Engineer

Inleiding

Als mechanical engineer bij Alta Innovation Support ben je van begin tot eind betrokken bij het ontwerp van onze duurzame, innovatieve systemen. Samen met de klant, leveranciers en collega’s creëer je het beste mechanische ontwerp, waarin jouw kwaliteiten volop benut worden.

Functieomschrijving

Als mechanical engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, herontwerpen en mechanisch uitwerken van procestechnologische installaties. Je taken bestaan onder andere uit het maken en verwerken van de technische eisen van het ontwerp, materiaalkeuze en de selectie op basis van de specificaties, berekenen en controleren van constructies en het maken en controleren van 2D en 3D tekeningen.

Functie eisen

  • Diploma HTS / TU Werktuigbouwkunde met minimaal 5 jaar relevante werkervaring of MTS Werktuigbouwkunde met minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met 2D en 3D CAD programma’s.
  • Gedegen materiaal- en productkennis welke je inzet in het ontwerpproces.
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
  • Zelfstandig, creatief, enthousiast, houdt van afwisselingen en uitdagingen.

Wij bieden

Wij bieden u een uitdagende baan binnen een bedrijf actief in diverse branches waar procestechnologie wordt toegepast met gepassioneerde collega’s en hands-on mentaliteit. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij de mogelijkheid van een vast contract tot de mogelijkheden behoort.

Contact gegevens

Sollicitaties met CV kun je richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor meer informatie over deze vacature kan je ook contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sunday, 02 October 2022. Design: Hostgator Coupon.