Vacature Process Engineer

Inleiding

Alta Innovation Support richt zich op het toepassen van duurzame (proces)technologieën in tal van sectoren. Voor het leveren van (proces) engineering support en het maken van duurzame procesontwerpen zijn wij op zoek naar een process engineer die ons team komt versterken.

Functieomschrijving

De process engineer is de verantwoordelijke voor het maken van het procesontwerp of productontwikkeling. Zaken zoals processchema’s, warmte- en massabalansen, datasheets en veiligheidsstudies zijn voorbeelden van onderwerpen waar de process engineer mee te maken krijgt. Hij is ook nauw betrokken bij de activiteiten van andere disciplines en levert ondersteuning aan de inkoop- en verkoopafdeling.

Functie eisen

  • Diploma HTS / TU Chemische Technologie of vergelijkbaar.
  • Ervaring met processimulators.
  • Affiniteit met thema’s zoals duurzaamheid en innovatie.
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
  • Zelfstandig, creatief, enthousiast, houdt van afwisselingen en uitdagingen.

Wij bieden

Wij bieden u een uitdagende baan binnen een bedrijf actief in diverse branches waar procestechnologie wordt toegepast met gepassioneerde collega’s en hands-on mentaliteit. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij de mogelijkheid van een vast contract tot de mogelijkheden behoort.

Contact gegevens

Sollicitaties met CV kun je richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor meer informatie over deze vacature kan je ook contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sunday, 02 October 2022. Design: Hostgator Coupon.